Hitel barlistásoknak, bárlistás hitel, hitelek, kiváltás

 • Hitel
 • Lízing
 • Ingatlan
 • Biztosítás - befektetés

A pénzre ne legyen gondja, mi megoldjuk és álmai valóra válnak! HITEL, LÍZING, INGATLAN AZ ÖN IGÉNYEI SZERINT! Gyorsan, rugalmasan, könnyedén.

Hitel az Ön igényei szerint

www.ciphitel.hu

hitel, lakáshitel, szabadfelhasználású hitel, hitelkiváltás

Főoldal arrow Cégismertető
2021. április 13. kedd 16:36
Főmenü
Hitelszámítás
Hitelösszeg
Időtartam év
Törlesztőr. HUF
Figyelem! A hitelszámítás svájci frank alapú finanszírozás szerint történik! Az adat csak tájékoztató jellegű, ezért nem minősül ajánlatnak! Pontos törlesztő részletet csak ingatlan, és adósminősítés után, testreszabottan ajánlunk!
Ingatlan kereső

ár
-  Ft

Kategóriák
Arrow (5) Lakás
Arrow (0) Ház
Arrow (0) Ikerház
Arrow (0) Sorház
Arrow (0) Társasház
Arrow (0) Házrész
Arrow (2) Telek
Arrow (0) Garázs
Arrow (2) Nyaraló
Arrow (0) Kastély
Arrow (0) Tanya
Arrow (0) Iroda
Arrow (0) Üzlethelység
Arrow (0) Vendéglő
Arrow (0) Ipari
Arrow (0) Mezőgazdasági
Arrow (0) Fejlesztési terület
Arrow (0) Egyéb
Bejelentkező űrlap

Elfelejtette a jelszavát?
Még nem regisztrálta magát? Regisztráljon most!
Fotók
Aktuális ajánlat

Lakóövezeti telek e...
tea1199561212.jpg
ár: 60.000.000 Ft
III.Ker. Jutas úton eladó egy 2200 m2-es panorámás telek L6-III övezetben. I.ár: 60 Mill. Ft Varga Magdolna...

Panel lakás eladó!
tea1199563700.jpg
ár: 10.800.000 Ft
III.Árpádhídnál, kitűnő közlekedésnél, világos, panorámás, tehermentes, k&eacut...
Népszerű ingatlanok
Arrow(14136) Panel lakás...
Arrow(10674) Lakóövezeti...
Arrow(10342) Új építésű ...
Arrow(9690) Üdülő házas ...
Arrow(8748) Lakóövezeti ...
Látogatások száma

Cégismertető PDF Nyomtatás E-mail


Tisztelt Érdeklődő!

Valószínűleg Ön, már több pénzügyi-, ingatlan közvetítő, tanácsadó portált látogatott meg, mi is megköszönjük látogatását és bizalmát. A mi cégünk az egyablakos kiszolgálásra vállalkozott, mindent egy helyen, hogy Önnek időt, pénzt és energiát takarítson meg. Magánszemélyek és vállalkozások számára megkeressük a testre szabott, legjobb hitel-, ingatlan-, és befektetési lehetőséget.

Bizonyára ezek után már nem merül fel Önben a kérdés, miért van szükség a tevékenységünkre, mert minden bizonnyal Önnek is pénzre van szüksége, de kevés az ideje, a türelme végig járni az összes bankot, pénzintézetet és ezeknek a rengeteg termékét megismerni és ezekből kiválasztani a legjobbat.

Napjainkban rengeteg az akciós banki ajánlat a hitelek területén. Vonzó akciókat, szinte hihetetlen lehetőségeket kínálnak a pénzintézetek. Sajnos, azonban amikor valakinek valóban hitelre van szüksége, és a médiákban hirdetett reklámokra felkapja fejét és felkeres egy „remek” ajánlatot hirdető bankot, hidegzuhanyként érheti, hogy nem tudnak segíteni az aktuális pénzügyi nehézségein.

Cégünk fő profilja és tevékenységi köre a pénzügyi tanácsadás, hitel-, ingatlanközvetítés, befektetési lehetőségek magánszemélyeknek és vállalkozásoknak egyaránt.
Ügyfeleink hiteligényének gyors, rugalmas, könnyű megoldása testre szabottan, ezért Ügyfeleinket mindig a reálisan elérhető lehetőségekről, termékjellemzőkről, folyamatokról, előnyökről-hátrányokról tájékoztatjuk. Kizárólag az Ügyfél érdekeit helyezzük előtérbe, ezért semmilyen más érdek nem befolyásolhatja munkánkat.

Vállalatunk dolgozói, több éves szakmai, gyakorlattal, referenciákkal, valamint hiteltanácsadói befektetési tapasztattal és ingatlanközvetítői múlttal rendelkeznek, ami garancia a sikeres együttműködésre. Büszkék vagyunk hivatástudatunkra, eddig elért eredményeinkre.

Gyors, pontos, testre szabott ügyintézés, hitel-, ügyfélminősítés az adott hitelkonstrukcióban, amit szerződött pénzintézeti partnereinkkel végzünk = idő-, pénz-, energia megtakarítás.
Mi érzékenyen reagálunk Ügyfeleink igényeire, igyekszünk elvárásaikat maximálisan teljesíteni, úgy a pénzügyi, mint az ingatlan üzletágban is. Számunkra az ügyfél elégedettsége a siker, ez olyan, mint a vastaps a színházban. A sikerek mindig újabb lehetőség arra, hogy bebizonyítsuk azt, hogy miben különbözünk a többi, hitelezési piacon tevékenykedő versenytárstól.

A Cégünk által javasolt és testre szabott hitelkonstrukcióink segítségével megvalósíthatja eddig talán elérhetetlennek tűnő álmait, vágyait, beindíthatja, fellendítheti vállalkozását, megveheti, felújíthatja házát, megvásárolhatja álmai autóját.

Valószínűleg ÖN, már több pénzügyi-, ingatlan közvetítő, tanácsadó portált látogatott meg, köszönjük látogatását és bizalmát., kérjük nézze meg, mit  kínálunk!

A mi cégünk az egyablakos kiszolgálásra vállalkozott, mindent egy helyen, hogy Önnek időt, pénzt és energiát takarítson meg. Magánszemélyek és vállalkozások számára megkeressük a testre szabott, legjobb hitel-, ingatlan-, és befektetési lehetőséget.

FŐ tevékenységünk, szolgáltatási üzletágaink 

HITEL, LÍZING

 • ügyfeleinknek személyre szabott hitelt intézünk teljes körűen a bankok, pénzintézetek hiteltermékeiből

 

 

 

 • szabad felhasználású és lakás célú jelzáloghitelek

 

 

 • türelmi idős jelzálog és lakáscélú hitel (türelmi idő 1-5 év)

 

 

 •  Állami támogatások, szocpol., LÉK ügyintézése

 


 • áthidaló hitel

 

 

 • kedvezőtlen kamatozású, drágább hitel kiváltása

 

 

 • ingatlanlízing

 

 

 • banki személyi kölcsön jövedelem alapon, vagy autófedezettel

 

 

 • vállalkozói hitelek

 

 

       Hitelek, jövedelemigazolással, vagy a nélkül is, új lakás vásárlása, akár 100%-os finanszírozással, jövedelem alapon.

INGATLAN

Ha lakást venne, vagy cserélne, akkor mi megtaláljuk és megfinanszíroztatjuk otthonát!

Új és használt lakás, ház, adás-vétel csere, országos és nemzetközi adatbázisból, hazai és nemzetközi ügyfélkörünknek.

Továbbá telek, egyéb ingatlan adás - vétel, csere, ipari-, mezőgazdasági ingatlanok, szállodák, irodaházak közvetítése hazai és nemzetközi ügyfélkörünknek, partnereinknek, befektetői csoportoknak.

Ha eladó ingatlanja van, vagy ingatlant, lakást keres, kérjük töltse ki az Időpont egyeztetés: Ingatlan menüpont alatt található adatlapot!

BIZTOSÍTÁS- BEFEKTETÉS

Ha érdeklik az adó és illetékmentes befektetések,
Ha támogatni szeretné gyermekei egyetemi éveit, első otthonhoz jutását,
Ha hosszabb távon nagyobb lakásba költözne,
Ha nem akarja, hogy jövedelme 60%-kal csökkenjen nyugdíjba vonulása után, akkor Kedves Érdeklődő olvasson tovább és kattintson a biztosítás-befektetés menüpontra!

Kérjük Önt Kedves Érdeklődő, hogy a honlapunkon található hitel és ingatlan fogalmak menüpontban található fogalmakat figyelmesen olvassa végig!

További szolgáltatásaink: Teljes körű lakás, ház felújítás(gépészet, villany, festés-mázolás, burkolás, szigetelés, asztalos munkák).

Lakberendezés tervezés, belső terek átalakításának megtervezése.
Teljes
konyhatervezés, bútorral, gépekkel.

 

 
INGATLAN
IngatlanadatbankIngatlan kereső
KAPCSOLAT - IDŐPONT
Idő
Top! Top!